Voorbereidingen - Reisverslag uit Oss, Nederland van Marsha Lankreijer - WaarBenJij.nu Voorbereidingen - Reisverslag uit Oss, Nederland van Marsha Lankreijer - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen

Door: marshalankreijer

Blijf op de hoogte en volg Marsha

04 Januari 2011 | Nederland, Oss

Nu het nieuwe jaar is begonnen komt het avontuur echt steeds dichterbij! De gedachte alleen al dat ik over vier weken al lekker aan het werk ben in het verre Gambia!
Op dit moment worden de laatste spulletjes gekocht zoals deet, zonnebrand, vitaminepillen en dergelijke. Daarnaast ben ik met een hoop vrienden afspraken aan het maken. Het is vreemd om dan steeds te denken dat het mogelijk de laatste keer is voor vertrek.

Een aantal weken geleden ben ik gezellig met Tasmara en Floor gaan bowlen. Floor zie ik bijna iedere dag op school in verband met ons afstudeerproject. Tasmara zien we daarentegen echter veel minder. Zodoende hebben we toen gezellig bij mij afgesproken in Oss. We zijn de stad in geweest, zijn gaan bowlen en hebben met zijn drieën gekookt.

Komend weekend gezellig een weekendje weg met een goede vriendin, en dan komt Gambia echt steeds dichterbij!

De laatste tijd zijn we met zijn drieën steeds meer bezig om spullen en geld in te zamelen voor de kliniek. Ons doel is om daar een bedrag achter te laten waarmee ze een koelkast op zonne-energie kunnen kopen. Op dit moment is er namelijk geen koelkast waardoor het inenten van de bevolking niet mogelijk is. De lokale bevolking moet daardoor soms uren reizen voor een simpele tetanus-injectie. Mocht je willen helpen, alles is welkom!

Tot de volgende keer!

• 04 Januari 2011 - 10:24

Myrthe:

Hey Marsha,

Vooral lekker genieten van al die kriebels! Super spannend allemaal over een paar weken ben je al onderweg een raar idee maar je gaat het vast heel erg naar je zin hebben daar. Eerst nog een paar dagen weg even ontspannen en daarna gaat het echte avontuur beginnen!

Knuffel! x

• 04 Januari 2011 - 11:44

Mam:

Ha meisje van me,

Niet alleen voor jou is het aftellen begonnen maar ook voor ons, dus nog even helpen met de laatste voorbereidingen en nog even heel veel van jou genieten, samen zoveel mogelijk tijd doorbrengen en samen gezellige dingen doen, dikke kus en knuffel mam

• 04 Januari 2011 - 17:13

Tasmara:

Bijnaaaa!!!!!! zo spannend!
    Geniet nog van je laatste weekjes thuis, doe ik dat ook. We maken er echt wat moois van in the Gambia!

xx

• 09 Januari 2011 - 13:01

Kim Van De Neuroww:

Hoi Marsha,

Ik las op het prikbord de link van deze site... ff gauw spieken natuurlijk !

Ik zal (proberen) je reis in de gaten te houden de komende weken !!

Succes en Voorzichtig he !!
    en natuurlijk Veel Plezier...

Groetjes Kim R

• 15 Januari 2011 - 09:20

Adrie:

Het is toch wat; ik ga steeds meer mijn oude Afrika-fotoboeken nog eens bekijken. Natuurlijk ga jij daar andere dingen doen, maar toch... Leer je de inheemse taal al een beetje ? Nee, niet het Engels natuurlijk. Veel heerlijke spanning toegewenst deze laatste dagen in Nederland !
    Liefs

• 15 Januari 2011 - 09:35

Paps:

Dat wordt aftellen. Inpakken. Tickets niet vergeten. Taal leren. Allerlei andere voorbereidingen. Spannend nu!

• 17 Januari 2011 - 10:59

Ellen:

Ik wens jullie drie-en een fijne tijd to,e een schat van ervaring en ja, zeker ook plezier.
    groeten tante Ellen

• 26 Januari 2011 - 22:33

Mieke School:

Marsha
    Heel veel succes met alles wat je gaat doen en via je blog en je moeder blijven we op de hoogte.

Mieke School

• 28 Januari 2011 - 11:41

Marietje:

Marshaaa!!
    Heel veel plezier met mijn grote zus en Tasmara in Gambia!! Ik ga jullie proberen te volgen, dus schrijf maar genoeg erop ;)
    Geniet van de tijd die jullie daar zijn!
    Gr's Marietjeee

• 29 Januari 2011 - 16:13

Mam:

Zo eindelijk vertrokken, de start van het grote avontuur is nu begonnen. Pas goed op elkaar en maak er samen een fantastische tijd van, XXX dikke kus mam ;)

• 30 Januari 2011 - 10:25

Paps:

Vanacht om 2.30 uur !!! een telefoontje dat ze veilig zijn aangekomen. Na een trip met een gammel vliegtuig van Spanair. Ook al een mail gehad van Frans.
    Het avontuur gaat beginnen. Veel plezier.

• 31 Januari 2011 - 09:30

Juul:

Hallo Kanjer!
    Je bent er, daar waar je wilde zijn, kun je het al voelen, geloven etc etc
    Zo ver weg en zo dicht bij door zo'n weblog.
    En hoe bevalt het in een andere cultuur?
    Ik ben nu al jaloers op jouw belevenissen!

Groet
    Juul

• 01 Februari 2011 - 16:21

Ria:

Ha die Marsha,
    Wat spannend allemaal! Het zal even wennen zijn, maar ik wens je een mooie en leerzame tijd toe samen met je vriendinnen. En natuurlijk ga ik je volgen! Hopelijk ben je in de gelegenheid af en toe een cafeetje op te zoeken, zodat ik mee kan genieten van alles wat je daar meemaakt. Heel veel succes!
    Lieve groetjes van mij,
    Tante Ria